Cuisine Polonaise wer. francuska

(0.0) 0
70 przepisów ze zdjęciami; 96 stron; format 17 x 16 cm; kreda błyszcząca 170g/m²; oprawa twarda
48,00 zł z VAT

Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów – no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego nalewki owocowe i miody pitne. Przepisy kulinarne zawarte w naszej książce, pozwolą przygotować kilkadziesiąt potraw tradycyjnej kuchni polskiej.

Zdjęcia: Christian Parma. Tekst: Izabella Byszewska.

Zawartość opakowania - szt: 1

{{ errors[0] }}
{{ errors[0] }}
{{ errors[0] }}
Wyślij wiadomość

E-mail znajomego